Notice: Undefined offset: 1 in /home/lily01/lily.com.ua/www/system/storage/modification/catalog/view/theme/bt_comohos/template/common/header.tpl on line 104
  • 301228 Штопор

301228 Штопор

  • - Модель: 259
  • - Наявність: Є в наявності
11.87грн

Кількість
Виробник : Китай
Артикул : 301228

Відгуки

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Доставка по Україні здійснюється зручними для Вас компаніями перевізників таких як "Укрпошта" та "Нова пошта" на Ваш вибір згідно тарифам самих перевізників. Ціну можна взнати зайшовши на сайти перевізників або зателефонувавши їм безпосередньо.

Термін оформлення та відправки товару складає 1-2 дні в залежності від навантаження (завжди намагаємось оформити замовлення і відправити його якомога швидше). Весь товар перед відправкою перевіряється на його цілісність та комплектацію!

При отриманні замовлення перевіряйте цілісність товару, його комплектацію, наявність замовленої кількості в присутності представника компанії перевізника. Тільки таким чином можна уникнути подальших проблем чи дискусій з цього приводу і вирішити всі питання.

Для покупців з будь-якої точки України (крім тимчасово окупованих територій) є можливість надіслати товар для обміну або повернення протягом 14 днів, на зворотну адресу відправки, сплативши доставку за свій рахунок.

Повна передоплата, оплата проводиться на карту Приватбанку після повного узгодження замовлення з менеджером. Вам прийде СМС повідомлення з номером рахунку куди переводити гроші або надішлемо повідомлення Вам на Вайбер (якщо він у Вас є). Ви оплачуєте повну сумму замовлення + 1% комісії банку. За пересилку оплачуєте у перевізника по тарифам вибраної Вами компанії.

Наложений платіж (оплата при отриманні), при виборі цього способу оплати Ви вносите передоплату в розмірі 10% від суми замовлення (не менше 100 грн) на карту Приватбанку після повного узгодження замовлення з нашим менеджером (Вам прийде повідомлення з номером рахунку). Решту грошей Ви оплачуєте при отриманні товару у перевізника вибраної Вами компанії будь то "Нова пошта" чи "Укрпошта". При цьому Ви сплачуєте додатково вартість за пересилання грошей (за тарифами компанії перевізника) та вартість пересилки замовлення.

Звертаємо Вашу увагу на те, що наша компанія залишає за собою право відмовити в окремих випадках відправки товарів наложеним платежем!

УВАГА!!! Будьте дуже уважні і ОБОВ`ЯЗКОВО перевіряйте замовлення при отриманні в присутності представника компанії перевізника (Ви маєте на це повне право) на цілісність товару, його комплектацію та його кількість.

Умови для повернення або обміну товару: ( за ініціативою клієнта (не підійшов колір або матеріал, «...на картинці він здавався більше...»), а не з вини інтернет-магазину):

  • товар новий і не був у використанні;
  • товар не має слідів використання: подряпин, потертостей, відколів, тріщин, вм`ятин, розривів, забруднень тощо;
  • збережена комплектація товару, цілісність і всі елементи упаковки, ярликів, заводських маркувань, товарний вигляд виробу.

Для покупців з будь-якої точки України (крім тимчасово окупованих територій) є можливість надіслати товар для обміну або повернення протягом 14 днів, на зворотну адресу відправки, сплативши доставку за свій рахунок.